Mας έκαψε τον εγκέφαλο η Τούνη: «Ο Αλεξάνδρου μου χρωστάει λεφτά επειδή νοικιάζω χώρο στο σπέρμα του»

Mας έκαψε τον εγκέφαλο η Τούνη: «Ο Αλεξάνδρου μου χρωστάει λεφτά επειδή νοικιάζω χώρο στο σπέρμα του»

Η Ιωάννα Τούνη και ο σύντροφός της Δημήτρης Αλεξάνδρου αναμένουν τις επόμενες μέρες να σφίξουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του ερωτα τους που θα είναι αγοράκι.

Η γνωστή influencer διανύει τις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης της. Η Ιωάννα Τούνη ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, στο οποίο τη βλέπουμε να τηλεφωνεί στον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.