Θέλει να μείνει στο νησί ο Ογκεντά…

Θέλει να μείνει στο νησί ο Ογκεντά…

Πριν μια εβδομάδα, γνωστοποιήθηκε επίσημα από τον Απόλλωνα η αποδέσμευση του Έρβιν Ογκεντά. Πληροφορίες φέρουν τον Γάλλο μεσοεπιθετικό να θέλει να μείνει στο νησί.

Ο μάνατζερ του τον έχει προτείνει σε κάποιες ομάδες, προς το παρόν, δεν προκύπτει πληροφορία, ότι είναι κοντά στον νέο του σταθμό.

Πριν 11 μήνες είχε έλθει στην Λεμεσό ο Ογκεντά, πλήρωσε και λεφτά να πάρει τα δικαιώματα του ο Απόλλωνας στην Ρουμανική Μποτοσάνι.

Σε πολύ λίγα ματς έκαμε την διαφορά, όσο αγωνιζόταν στους πρωταθλητές. Το πειθαρχικό παράπτωμα, στο οποίο υπέπεσε πριν κανένα μήνα, αποτέλεσε την αφορμή για να προχωρήσουν τις διαδικασίες να του δώσουν «πασαπόρτι».

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE