Άλφα Μέγα Stadium: Τελικά… καταλάβουμε ή κινδυνολογούσαμε; Όπως και να ‘χει… καλορίζικο να είναι!

Άλφα Μέγα Stadium: Τελικά… καταλάβουμε ή κινδυνολογούσαμε; Όπως και να ‘χει… καλορίζικο να είναι!

Επιτέλους και… επίσημα άνοιξε τις πύλες του, τις θύρες του (όπως θέλετε πέστε το) το νέο γήπεδο Λεμεσού.

Με την πρώτη ονομασία «Άλφα Μέγα Stadium» φιλοξένησε το πρώτο παιχνίδι. Βράδυ Πέμπτης (15/12/2022) ο Απόλλωνας υποδέχθηκε στη νέα του έδρα τη Δόξα Κατωκοπιάς. Ακολούθως, οι άλλες δύο ομάδες της πόλης, Άρης και ΑΕΛ, μπήκαν και αυτές στο νέο γήπεδο της Λεμεσού ως γηπεδούχες και έδωσαν το πρώτο τους παιχνίδι εκεί. Ο Άρης την Πέμπτη (22/12/2022) υποδέχθηκε τον ΑΠΟΕΛ, ενώ την επομένη, Παρασκευή (23/12/2022), η ΑΕΛ τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Σίγουρα δεν ήταν όλα στην… τελειότητα, αλλά το γήπεδο πλέον είναι και επίσημα έδρα των τριών Λεμεσιανών ομάδων (Απόλλων, ΑΕΛ, Άρη).

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Οι επερχόμενες βουλευτικές Τον Μάιο, δεν θυμίζουν σε τίποτα τις αναμετρήσεις του παρελθόντος. Δεν πρόκειται απλώς για μια διαδικασία ανανέωσης της λαϊκής εντολής, αλλά για μια κρίσιμη καμπή, που ενδέχεται να επανακαθορίσει τους συσχετισμούς δυνάμεων και να αναδιαμορφώσει τον κομματικό χάρτη. Το πολιτικό σύστημα, δείχνει να εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης ρευστότητας, όπου οι βεβαιότητες καταρρέουν και οι ισορροπίες μετακινούνται.

BEST OF TOTHEMAONLINE