Τέσσερα ευρώ «πάνω» τα σκύβαλα στην Πάφο

Τέσσερα ευρώ «πάνω» τα σκύβαλα στην Πάφο

Αύξηση της φορολογίας στα σκύβαλα με 4 ευρώ το χρόνο αποφάσισε να επιβάλει το Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου.

Η απόφαση λήφθηκε στο πλαίσιο της χθεσινοβραδινής συνεδρίας της ολομέλειας του Δημοτικού Συμβουλίου αφού – όπως αναφέρθηκε- κρίθηκε αναγκαία προκειμένου συνεργεία του Δήμου να παραλαμβάνουν από τις κατοικίες τα κλαδέματα.

Με αυτό τον τρόπο, όπως εκτιμάται, θα καλυφθεί επιπρόσθετο κόστος που θα έχει ο Δήμος για την υπηρεσία που θα προσφέρει στους δημότες.

Δημοτικοί σύμβουλοι χαρακτήρισαν την επιβολή της αύξησης λογική αφού – όπως σημείωσαν – η προηγούμενη απόφαση προέβλεπε ότι οι δημότες που είχαν κλαδέματα θα έπρεπε να τηλεφωνούν σε ιδιώτες ή στο Δήμο Πάφου για να τα παραλαμβάνει, καταβάλλοντας 10 ευρώ, κάτι που δεν εφαρμόστηκε.

Αποτέλεσμα τούτου, συνέχισαν, ήταν να μεταφέρονται τα κλαδέματα σε άδεια οικόπεδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE