Τέσσερα ευρώ «πάνω» τα σκύβαλα στην Πάφο

Τέσσερα ευρώ «πάνω» τα σκύβαλα στην Πάφο

Αύξηση της φορολογίας στα σκύβαλα με 4 ευρώ το χρόνο αποφάσισε να επιβάλει το Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου.

Η απόφαση λήφθηκε στο πλαίσιο της χθεσινοβραδινής συνεδρίας της ολομέλειας του Δημοτικού Συμβουλίου αφού – όπως αναφέρθηκε- κρίθηκε αναγκαία προκειμένου συνεργεία του Δήμου να παραλαμβάνουν από τις κατοικίες τα κλαδέματα.

Με αυτό τον τρόπο, όπως εκτιμάται, θα καλυφθεί επιπρόσθετο κόστος που θα έχει ο Δήμος για την υπηρεσία που θα προσφέρει στους δημότες.

Δημοτικοί σύμβουλοι χαρακτήρισαν την επιβολή της αύξησης λογική αφού – όπως σημείωσαν – η προηγούμενη απόφαση προέβλεπε ότι οι δημότες που είχαν κλαδέματα θα έπρεπε να τηλεφωνούν σε ιδιώτες ή στο Δήμο Πάφου για να τα παραλαμβάνει, καταβάλλοντας 10 ευρώ, κάτι που δεν εφαρμόστηκε.

Αποτέλεσμα τούτου, συνέχισαν, ήταν να μεταφέρονται τα κλαδέματα σε άδεια οικόπεδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε ότι το Τελ Αβίβ περιμένει σύντομα την απόφαση του Αμερικανού προέδρου για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν. Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times of Israel, αυτή απόφαση αναμένεται μέσα στις επόμενες 24 με 48 ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE