Αποσύρθηκε από τις Προεδρικές Εκλογές ο Πρωτοπαπάς - «Οι πολίτες της Κύπρου δεν είναι ακόμα έτοιμοι»

Αποσύρθηκε από τις Προεδρικές Εκλογές ο Πρωτοπαπάς - «Οι πολίτες της Κύπρου δεν είναι ακόμα έτοιμοι»

Την απόφασή του όπως αποσύρει την υποψηφιότητά του από τις Προεδρικές Εκλογές, ανακοίνωσε ο Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «πήρα την απόφασή μου να αποσύρω την υποψηφιότητά μου από τις Προεδρικές Εκλογές του 2023, έπειτα από τη διαπίστωσή μου ότι οι πολίτες της Κύπρου δεν είναι ακόμα έτοιμοι να δεχθούν μια υποψηφιότητα με τα δικά μου χαρακτηριστικά. Θεώρησα όμως καθήκον μου να φτάσω μέχρι εδώ για να μου δοθεί η δυνατότητα της εκφοράς ενός διαφορετικού πολιτικού λόγου».

Δείτε την ανάρτησή του:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE