Κίπρις: Ολοκληρώθηκε η ενοποίηση των ηλεκτρικών συστημάτων

Κίπρις: Ολοκληρώθηκε η ενοποίηση των ηλεκτρικών συστημάτων

Έχει ολοκληρωθεί η ενοποίηση των ηλεκτρικών συστημάτων στις δύο πλευρές σε δύο σημεία σε πρώτο στάδιο, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η Κίπρις, προσθέτοντας ότι λήφθηκαν τα μέτρα για την ενοποίηση και έχουν πραγματοποιηθεί δύο συνδέσεις για την ασφάλεια παροχής, ενώ η τρίτη θα ολοκληρωθεί τις επόμενες λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, σε περίπτωση που η μια πλευρά πάρει ρεύμα από την άλλη, η τιμολόγηση θα γίνει μέσω του Κανονισμού για την Πράσινη Γραμμή μέσω των δύο επιμελητηρίων.

Η εφημερίδα υπενθυμίζει ότι η ενοποίηση του ηλεκτρικού συστήματος εντάσσεται στα ΜΟΕ που είχαν εξαγγείλει οι δύο ηγέτες, Νίκος Αναστασιάδης και Μουσταφά Ακιντζί και για το θέμα εργάζονται εδώ και καιρό το τ/κ εμπορικό επιμελητήριο (ΚΤΤΟ) και το ΚΕΒΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE