Κίπρις: Ολοκληρώθηκε η ενοποίηση των ηλεκτρικών συστημάτων

Κίπρις: Ολοκληρώθηκε η ενοποίηση των ηλεκτρικών συστημάτων

Έχει ολοκληρωθεί η ενοποίηση των ηλεκτρικών συστημάτων στις δύο πλευρές σε δύο σημεία σε πρώτο στάδιο, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η Κίπρις, προσθέτοντας ότι λήφθηκαν τα μέτρα για την ενοποίηση και έχουν πραγματοποιηθεί δύο συνδέσεις για την ασφάλεια παροχής, ενώ η τρίτη θα ολοκληρωθεί τις επόμενες λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, σε περίπτωση που η μια πλευρά πάρει ρεύμα από την άλλη, η τιμολόγηση θα γίνει μέσω του Κανονισμού για την Πράσινη Γραμμή μέσω των δύο επιμελητηρίων.

Η εφημερίδα υπενθυμίζει ότι η ενοποίηση του ηλεκτρικού συστήματος εντάσσεται στα ΜΟΕ που είχαν εξαγγείλει οι δύο ηγέτες, Νίκος Αναστασιάδης και Μουσταφά Ακιντζί και για το θέμα εργάζονται εδώ και καιρό το τ/κ εμπορικό επιμελητήριο (ΚΤΤΟ) και το ΚΕΒΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE