Χάθηκε οικογένεια στο Τρόοδος - Πήγαν πεζοπορία σε μονοπάτι της φύσης

Χάθηκε οικογένεια στο Τρόοδος - Πήγαν πεζοπορία σε μονοπάτι της φύσης

Άμεσα ενήργησαν μέλη της Αστυνομίας (Αστυνομικών Σταθμών Πλατρών – Τροόδους), για εντοπισμό τετραμελής οικογένειας που έχασε τον προορισμό της χθες στο απόγευμα σε μονοπάτι της φύσης στο Τρόοδος.

Η πληροφορία στην Αστυνομία δόθηκε γύρω στις 5.30 το απόγευμα, ότι οικογένεια με δύο ανήλικα παιδιά, μετέβη γύρω στις 3 το απόγευμα για πεζοπορία σε μονοπάτι της φύσης στο Τρόοδος.

Η οικογένεια σε κάποια στιγμή έχασε τον προσανατολισμό της και λόγου του σκότους ζήτησε τη βοήθεια της Αστυνομίας.

Μέλη της Αστυνομίας, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα εντόπισαν την οικογένεια σε απόμερο σημείο, τρία περίπου χιλιόμετρα από το σημείο, όπου είχε αρχίσει την πεζοπορία.

Η οικογένεια μεταφέρθηκε με ασφάλεια στην τοποθεσία όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό της. Στην περιοχή επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Οι πολίτες ευχαρίστησαν τα μέλη της Αστυνομίας για την άμεση ανταπόκριση και βοήθεια τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE