Εκτός ελέγχου η Πυρκαγιά στον Άγιο Αμβρόσιο Λεμεσού

Εκτός ελέγχου η Πυρκαγιά στον Άγιο Αμβρόσιο Λεμεσού

Ισχυροί άνεμοι πνέουν αυτή την ώρα στην περιοχή με τους άνδρες της Πυροσβεστικής να δίνουν μάχη με τις φλόγες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορείς από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, για την κατάσβεση της φωτιάς συνδράμουν μέσω αέρα 4 ελικόπτερα, 2 της Πυροσβεστικής, 1 των Βρετανικών Βάσεων, 1 της Αστυνομία καθώς και το αεροπλανάκι του Τμήματος Δασών.

Η φωτιά ξέσπασε στις 1:30 το μεσημέρι ενώ αυτή την στιγμή για την κατάσβεση της συνδράμουν 15 Πυροσβέστες αλλά και άντρες του Τμήματος Δασών και του Ταμείου Θήρας.

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE