Θρήνος για τον 22χρονο Ντανιέλ - Στο κεφάλι το μοιραίο χτύπημα από την πτώση πασσάλου - Δείτε φωτογραφία
Με μια τραγωδία σημαδεύτηκε το Πάσχα του 2025 αφού έχασε τη ζωή του, έπειτα από πτώση πασσάλου, ο 22χρονος Ντανιέλ Κρίστιαν Φρατιλέσκου.
Η Instagrammer μπήκε στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ πρόσφατα αποκάλυψε πως το παιδί θα γεννηθεί μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.
Το βράδυ της Πέμπτης, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου διοργάνωσαν ένα εντυπωσιακό baby shower πάρτι, στο οποίο έδωσαν το παρών οι φίλοι τους για να γιορτάσουν το γεγονός ότι σύντομα θα γεννηθεί το μωρό τους.
Ωστόσο, μετά το πάρτι, στο κρεβάτι του ζευγαριού κατέληξαν... τρεις αντί για δύο! Όπως αποκαλύπτει το story που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ιωάννα Τούνη, στο ίδιο κρεβάτι με εκείνη και τον αγαπημένο της, κοιμήθηκε η κολλητή τους φίλη, Δήμητρα Αλεξανδράκη.
Πηγή: protothema.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις