Τραγωδία στο Παρίσι: Δύο νεκροί και πέντε τραυματίες από πυροβολισμούς - Πέρασαν χειροπέδες στον ηλικιωμένο δράστη

Τραγωδία στο Παρίσι: Δύο νεκροί και πέντε τραυματίες από πυροβολισμούς - Πέρασαν χειροπέδες στον ηλικιωμένο δράστη

Δύο άνθρωποι έχασαν την Παρασκευή τη ζωής του στο Παρίσι, σύμφωνα με την Le Parisien, μετά από πυροβολισμούς στο 10ο διαμέρισμα της Γαλλικής πρωτεύουσας.

Ο άνδρας που άνοιξε πυρ έχει συλληφθεί αλλά τα κίνητρά του παραμένουν άγνωστα.

Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες για την ηλικία του με άλλα γαλλικά μέσα να κάνουν λόγο για έναν άνδρα περί τα 60 και άλλα περί τα 70 έτη.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πέντε τραυματίες, δύο εκ των οποίων σε σοβαρή κατάσταση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς σημειώθηκε κοντά σε πολιτιστικό κέντρο Κούρδων.

Η γαλλική αστυνομία ζητά από τους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή.

Αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων έκανε λόγο για «επτά ή οχτώ πυροβολισμούς». «Επικράτησε πανικός, κλειδωθήκαμε στα σπίτια μας» πρόσθεσε ο ίδιος μάρτυρας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE