ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση δεν έχει να κάνει τίποτε με τον ανεξάρτητο θεσμό του Γενικού Εισαγγελέα»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση δεν έχει να κάνει τίποτε με τον ανεξάρτητο θεσμό του Γενικού Εισαγγελέα»

Η Κυβέρνηση δεν έχει να κάνει τίποτε με τον ανεξάρτητο θεσμό του Γενικού Εισαγγελέα, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Κληθείς από τους δημοσιογράφους να σχολιάσει τα τεκταινόμενα γύρω από το θέμα με τις Κεντρικές Φυλακές και την απόφαση της Γενικής Εισαγγελίας για μη δίωξη του αξιωματικού της Αστυνομίας, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δήλωσε συγκεκριμένα: «Η Κυβέρνηση δεν έχει να κάνει τίποτε με τον ανεξάρτητο θεσμό του Γενικού Εισαγγελέα».

Η δήλωση του Προέδρου Αναστασιάδη έγινε την Παρασκευή, στο περιθώριο των εγκαινίων της Λέσχης Αξιωματικών Εθνικής Φρουράς, η οποία βρίσκεται στο στρατόπεδο Κωστάκη Παντελίδη, στη Λευκωσία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρατικός Προϋπολογισμός: Πρεμιέρα με πυρά και έντονη κριτική - Στήριξη από τα κόμματα συγκυβέρνησης

Κρατικός Προϋπολογισμός: Πρεμιέρα με πυρά και έντονη κριτική - Στήριξη από τα κόμματα συγκυβέρνησης

Παρουσία των Υπουργών Οικονομικών, Εργασίας και άλλων μελών της κυβέρνησης άρχισε στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2026.