Στο εδώλιο ο 31χρονος για την απόπειρα φόνου στην Ορόκλινη - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Στο εδώλιο ο 31χρονος για την απόπειρα φόνου στην Ορόκλινη - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Καταχωρήθηκε η υπόθεση του 31χρονου για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου στην Ορόκλινη, ο οποίος παρουσιάστηκε σήμερα Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου εκ νέου ενώπιον Δικαστηρίου.

Η υπόθεση ορίστηκε για τις 31 Ιανουαρίου του 2023, με τα αδικήματα της απόπειρας φόνου εναντίον δυο προσώπων, της συνωμοσίας για φόνο, πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, της κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και της κατοχής και μεταφοράς πυρομαχικών.

Υπενθυμίζεται ότι η απόπειρα φόνου διαπράχθηκε γύρω στις 5.30 τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, όταν ρίχθηκαν πυροβολισμοί εναντίον τριών προσώπων, δύο άντρες ηλικίας 42 και 40 ετών, και ένα παιδί ηλικίας 6 ετών, οι οποίοι βρίσκονταν σε αυτοκίνητο, με οδηγό τον 42χρονο, συνοδηγό τον 40χρονο και επιβάτη το έξι ετών παιδί.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν τόσο ο 42χρονος, όσο και το εξάχρονο παιδί. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: «Λήξαν« το περιστατικό με ύποπτο αντικείμενο στον ουρανό της Κύπρου – Συνεδριάζει το ΣΕΑ

LIVE: «Λήξαν« το περιστατικό με ύποπτο αντικείμενο στον ουρανό της Κύπρου – Συνεδριάζει το ΣΕΑ

Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού βρίσκεται η Κύπρος μετά τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου στον εναέριο χώρο και τις σειρήνες που ήχησαν στην αμερικανική πρεσβεία. Με το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας να συνέρχεται εκτάκτως και την ένταση στην περιοχή να χτυπά «κόκκινο» μετά το πλήγμα στις Βάσεις Ακρωτηρίου. Το ThemaOnline μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE