Στο εδώλιο ο 31χρονος για την απόπειρα φόνου στην Ορόκλινη - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Στο εδώλιο ο 31χρονος για την απόπειρα φόνου στην Ορόκλινη - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Καταχωρήθηκε η υπόθεση του 31χρονου για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου στην Ορόκλινη, ο οποίος παρουσιάστηκε σήμερα Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου εκ νέου ενώπιον Δικαστηρίου.

Η υπόθεση ορίστηκε για τις 31 Ιανουαρίου του 2023, με τα αδικήματα της απόπειρας φόνου εναντίον δυο προσώπων, της συνωμοσίας για φόνο, πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, της κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και της κατοχής και μεταφοράς πυρομαχικών.

Υπενθυμίζεται ότι η απόπειρα φόνου διαπράχθηκε γύρω στις 5.30 τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, όταν ρίχθηκαν πυροβολισμοί εναντίον τριών προσώπων, δύο άντρες ηλικίας 42 και 40 ετών, και ένα παιδί ηλικίας 6 ετών, οι οποίοι βρίσκονταν σε αυτοκίνητο, με οδηγό τον 42χρονο, συνοδηγό τον 40χρονο και επιβάτη το έξι ετών παιδί.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν τόσο ο 42χρονος, όσο και το εξάχρονο παιδί. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE