Η Google εντόπισε νέο κενό ασφαλείας στα Windows!

Η Google εντόπισε νέο κενό ασφαλείας στα Windows!

H Microsoft διόρθωσε ένα σημαντικό κενό ασφαλείας το οποίο εντόπισε η Google και υπάρχει στις περισσότερες εκδόσεις των Windows

Στο νέο update που κυκλοφόρησε η Microsoft, υπάρχει διαθέσιμη η διόρθωση του κενού ασφαλείας και αφορά τους χρήστες που έχουν Windows Vista, 7, 8, 8.1, Windows RT, Windows Server 2008 αλλά και όσους χρησιμοποιούν την τελευταία έκδοση Windows 10 Insider Preview.

Το κενό ασφαλείας που εντόπισαν οι άνθρωποι του Project Zero τηςGoogle επέτρεπε απομακρυσμένη εκτέλεση κώδικα, όταν ο χρήστης άνοιγε ένα ειδικά κατασκευασμένο έγγραφο ή μια μη αξιόπιστη ιστοσελίδα, που περιέχει ενσωματωμένες γραμματοσειρές OpenType.

Φυσικά όταν το Project Zero ανακάλυψε το κενό ασφαλείας η Google ενημέρωσε την Microsoft και στη συνέχεια όπως συνηθίζει της έδωσε 90 μέρες περιθώριο για να το διορθώσει.

Αν η Microsoft δεν κατάφερνε να το διορθώσει στο διάστημα αυτό και δεν έκανε κάποια σχετική ανακοίνωση για το θέμα, τότε η Google δεν αποκλείεται να το έφερνε στη δημοσιότητα όπως έχει κάνει στο παρελθόν για άλλες εταιρίες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE