Για ένα όχημα έπεσε θύμα απάτης 36χρονος στη Λεμεσό - Έτσι τον ξεγέλασαν

Για ένα όχημα έπεσε θύμα απάτης 36χρονος στη Λεμεσό - Έτσι τον ξεγέλασαν

Θύμα απάτης έπεσε 36χρονος στη Λεμεσό, Διευθυντής εταιρίας που ασχολείται με εισαγωγές και πωλήσεις αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, στις Αρχές Νοεμβρίου ο 36χρονος επισκέφθηκε ιστοσελίδα εταιρίας πώλησης αυτοκινήτων και εντόπισε ένα όχημα που ήθελε να αγοράσει και να το πουλήσει. Ακολούθως ο 36χρονος πλήρωσε το 50% της αξίας του οχήματος, δηλαδή 7,800 ευρώ, σε συγκεκριμένο λογαριασμό που του υποδείχθηκε σε τράπεζα στο Ντουμπάι και στη συνέχεια έλαβε από την εταιρία τιμολόγιο φορτωτικής.

Από τις εξετάσεις που διενήργησε ο 36χρονος διαπίστωσε ότι ο αριθμός της φορτωτικής που του είχαν δώσει, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και αντιλήφθηκε ότι έπεσε θύμα απάτης, ενώ σήμερα (21/12), ενημέρωσε την τράπεζα του για ανάκληση του εμβάσματος του.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.