ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για βία στα γήπεδα - Δείτε φωτογραφία

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για βία στα γήπεδα - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητεί πληροφορίες για εντοπισμό προσώπου, η φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σχετικά με αδικήματα κατά παράβαση του Περί Πρόληψης και Καταστολής της Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Νόμου, που διαπράχθηκαν στις 14/12/2022 κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Futsal μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στο κλειστό στάδιο Σπύρος Κυπριανού στη Λεμεσό.

Δείτε φωτογραφία:


Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του συγκεκριμένου προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Μέσα σε αυτοκίνητο έξω από σχολείο φαίνεται να εκτυλίχθηκαν οι δραματικές στιγμές – Αποκλείστηκε η σκηνή

Τραγωδία στη Λεμεσό: Μέσα σε αυτοκίνητο έξω από σχολείο φαίνεται να εκτυλίχθηκαν οι δραματικές στιγμές – Αποκλείστηκε η σκηνή

Έντονη αναστάτωση έχει προκαλέσει στη Λεμεσό η υπόθεση που βρίσκεται υπό διερεύνηση και αφορά αστυνομικό, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε τη σύζυγό του και στη συνέχεια να έθεσε τέλος στη ζωή του. Οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού εξακολουθούν να εξετάζονται από τις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE