Ρώσοι έξω από το Δικαστήριο Λάρνακας - Διαμαρτυρία για τη δίκη της Ουκρανής που «τράβηξε» μαχαίρι – Φωτογραφίες

Ρώσοι έξω από το Δικαστήριο Λάρνακας - Διαμαρτυρία για τη δίκη της Ουκρανής που «τράβηξε» μαχαίρι – Φωτογραφίες

Δεκάδες Ρώσοι που ζουν στην Κύπρο, βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης (21/12) έξω από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, με αφορμή την έναρξη της διαδικασίας εναντίον της 55χρονης Ουκρανής, που τράβηξε μαχαίρι ενάντια σε Ρώσους τον περασμένο Αύγουστο σε διαδήλωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι Ρώσοι πολίτες που έδωσαν το παρών τους έξω από το δικαστήριο κατά τη διάρκεια της δίκης, κρατούσαν πανό που έγραφαν συνθήματα όπως, «όχι στην τρομοκρατία στην Κύπρο», «επίθεση με μαχαίρι είναι απόπειρα δολοφονίας» και «απαιτούμε προστασία και δικαιοσύνη».

Δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή διαμαρτυρία:

Υπενθυμίζεται ότι, γυναίκα ηλικίας 55 ετών συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φερόμενης επίθεσης εναντίον μελών μιας συγκέντρωσης Ρώσων πολιτών, τη Δευτέρα (22/8), κρατώντας μαχαίρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE