Ρώσοι έξω από το Δικαστήριο Λάρνακας - Διαμαρτυρία για τη δίκη της Ουκρανής που «τράβηξε» μαχαίρι – Φωτογραφίες

Ρώσοι έξω από το Δικαστήριο Λάρνακας - Διαμαρτυρία για τη δίκη της Ουκρανής που «τράβηξε» μαχαίρι – Φωτογραφίες

Δεκάδες Ρώσοι που ζουν στην Κύπρο, βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης (21/12) έξω από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, με αφορμή την έναρξη της διαδικασίας εναντίον της 55χρονης Ουκρανής, που τράβηξε μαχαίρι ενάντια σε Ρώσους τον περασμένο Αύγουστο σε διαδήλωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι Ρώσοι πολίτες που έδωσαν το παρών τους έξω από το δικαστήριο κατά τη διάρκεια της δίκης, κρατούσαν πανό που έγραφαν συνθήματα όπως, «όχι στην τρομοκρατία στην Κύπρο», «επίθεση με μαχαίρι είναι απόπειρα δολοφονίας» και «απαιτούμε προστασία και δικαιοσύνη».

Δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή διαμαρτυρία:

Υπενθυμίζεται ότι, γυναίκα ηλικίας 55 ετών συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φερόμενης επίθεσης εναντίον μελών μιας συγκέντρωσης Ρώσων πολιτών, τη Δευτέρα (22/8), κρατώντας μαχαίρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE