Βραβείο χειρότερου μαγιό: Ποια ηθοποιός κάνει βουτιές με τα εσώρουχα...

Βραβείο χειρότερου μαγιό: Ποια ηθοποιός κάνει βουτιές με τα εσώρουχα...

Με… τα ρούχα που φορούσε έπεσε στα νερά της Μυκόνου πασίγνωστη 29χρονη ηθοποιός, κάνοντας τα φλας των παπαράτσι να αστράψουν και τα διεθνή ΜΜΕ να ασχοληθούν για ακόμα μία φορά με τα καμώματά της.

Τα λευκά δαντελωτά της εσώρουχα αποφάσισε να δείξει στον κόσμο όλο η Λίντσεϊ Λόχαν, η οποία βούτηξε στην κοσμική παραλία της Ψαρρούς χωρίς μαγιό.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το «κακό κορίτσι του Hollywood» επέλεξε για ακόμα μία χρονιά το ελληνικό νησί για τις διακοπές του, ωστόσο, φέτος βρήκε άλλο τρόπο για να τραβήξει τα βλέμματα, αντί να κυκλοφορεί… μεθυσμένη στα σοκάκια, όπως έκανε πέρσι!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE