Φόνος στις Κεντρικές Φυλακές: Στο Κακουργιοδικείο ο κύριος ύποπτος - Τι συμβαίνει με τους συνεργάτες του

Φόνος στις Κεντρικές Φυλακές: Στο Κακουργιοδικείο ο κύριος ύποπτος - Τι συμβαίνει με τους συνεργάτες του

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου στο Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας κάθισε σήμερα ο βασικός ύποπτος για τον φόνο του 41χρονου Τουρκοκύπριου κατάδικου, Tansu Cidan.

Πρόκειται για 29χρονο κουρδικής καταγωγής που παραπέμφθηκε σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου. Ο ίδιος απάντησε αθώος σε όλες τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Την ίδια γραμμή κράτησαν και δύο εκ των συνεργών του 29χρονου, οι οποίοι θα παρουσιαστούν εκ νέου στο Δικαστήριο στις 30 Ιανουαρίου 2023. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha Κύπρου, ο 4ος κατηγορούμενος αναμένεται να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη. Η ποινή του θα επιβληθεί στις 22 Δεκεμβρίου 2022.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ.

Την ίδια ώρα, οι τρεις δεσμοφύλακες που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων τους, θα βρεθούν ενώπιον του δικαστηρίου την 1η Μαρτίου 2023.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE