Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας – Άνοιξαν και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας προς Λευκωσία

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας – Άνοιξαν και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας προς Λευκωσία

Λόγω οδικής σύγκρουσης, που έγινε σήμερα το πρωί, είχαν κλείσει και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λάρνακας, με κατεύθυνση τη Λευκωσία, στο σημείο όπου διεξάγονται τα οδικά έργα.

Σε ανάρτησή της στο Twitter, η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς να είναι υπομονετικοί και προσεκτικοί.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία στο σημείο του αυτοκινητόδρομου όπου διεξάγονται τα οδικά έργα με κατεύθυνση τη Λευκωσία.

Και οι δύο λωρίδες έχουν δοθεί στην κυκλοφορία. Καλούνται οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE