Ξεκίνησαν να πάνε στο εξωτερικό αλλά κατέληξαν στο κελί - Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα

Ξεκίνησαν να πάνε στο εξωτερικό αλλά κατέληξαν στο κελί - Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα

Υπό κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα για υπόθεση πλαστογραφίας στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου τη Δευτέρα σε μια περίπτωση άντρας ηλικίας 40 ετών παρουσιάστηκε στο αεροδρόμιο Πάφου με γαλλικό δελτίο ταυτότητας με σκοπό την αναχώρησή του για την Ιρλανδία.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαφάνηκε πως το ταξιδιωτικό του έγγραφο ήταν πλαστό και συνελήφθη για πλαστογραφια.

Επίσης στις 3:45 τα ξημερώματα της Τρίτης πρόσωπο ηλικίας 20 ετών παρουσιάστηκε με πλαστό ισπανικό διαβατήριο με σκοπό να ταξιδέψει στη Γερμανία. Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις για τις δυο υποθέσεις διερευνώνται από την Αστυνομία Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.