Λόγω ερωτικής απογοήτευσης η απόπειρα στις Κεντρικές Φυλακές –Πρόλαβαν τα χειρότερα δεσμοφύλακες και ιατρικό προσωπικό

Λόγω ερωτικής απογοήτευσης η απόπειρα στις Κεντρικές Φυλακές –Πρόλαβαν τα χειρότερα δεσμοφύλακες και ιατρικό προσωπικό

Από του χάρου τα δόντια φαίνεται να γλίτωσε ο 35χρονος βαρυποινίτης, ο οποίος επιχείρησε να θέσει τέρμα στη ζωή του.

Της Χριστιάνας Γαβριήλ

Χάρη στην άμεση επέμβαση των δεσμοφυλάκων αλλά και των ιατρών των φυλακών ο 35χρονος Ελληνοπόντιος μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών Άννα Αριστοτέλους, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται εκτός κινδύνου, ενώ η ερωτική απογοήτευση φαίνεται να είναι ο λόγος που τον ώθησε στην αυτοχειρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συμβία του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους, πράγμα που φαίνεται να μην μπορούσε να αποδεχθεί ο 35χρονος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τώρα στις Κεντρικές Φυλακές: Βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του 35χρονος Ελληνοπόντιος

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: Τα αποτελέσματα κρίνονται προς τη σωστή κατεύθυνση - «Βλέπουμε μια μικρή πρόοδο»

ΠτΔ για Πενταμερή: Τα αποτελέσματα κρίνονται προς τη σωστή κατεύθυνση - «Βλέπουμε μια μικρή πρόοδο»

Σε δηλώσεις προέβη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης, μετά την ολοκλήρωση του τελικού μέρος της διαδικασίας της Ολομέλειας στο πλαίσιο της άτυπης Οενταμερούς επί του Κυπριακού στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE