Νεκρό βρέφος στη Λεμεσό – Το εντόπισαν αναίσθητο οι γονείς του

Νεκρό βρέφος στη Λεμεσό – Το εντόπισαν αναίσθητο οι γονείς του

Τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (17/12) στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, κοριτσάκι 2,5 μηνών μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών για ανάνηψη, εντούτοις, το βρέφος δεν ανταποκρίθηκε και γύρω στις 10 το βράδυ γνωστοποιήθηκε ο θάνατός του.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην Κλινική και όπως διαπιστώθηκε εκεί το κοριτσάκι δεν έφερε οποιεσδήποτε εξωτερικές κακώσεις και ως εκ τούτου τα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να ξεκαθαριστούν κατά τη νενομισμένη νεκροψία που θα γίνει τις επόμενες μέρες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE