Ιταλία: Διάσκεψη για τα Βαλκάνια τον Ιανουάριο προανήγγειλε ο Ταγιάνι

Ιταλία: Διάσκεψη για τα Βαλκάνια τον Ιανουάριο προανήγγειλε ο Ταγιάνι

«Τον Ιανουάριο θα οργανώσουμε, στην Τεργέστη, ένα είδος διάσκεψης για τα Βαλκάνια, για την προετοιμασία μιας σειράς πολιτικών πρωτοβουλιών», δήλωσε ο Ιταλός Υπουργός Εξωτερικών, Αντόνιο Ταγιάνι.

«Υπάρχει μεγάλη ένταση ανάμεσα στο Κόσοβο και στη Σερβία, κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αποφύγουμε την επιδείνωση της κατάστασης. Στα σύνορα υπάρχουν χίλιοι Ιταλοί στρατιώτες οι οποίοι εγγυώνται την ειρήνη και την σταθερότητα και τυχαίνουν θετικής αντιμετώπισης τόσο από τους Σέρβους, όσο και από τους Κοσοβάρους», πρόσθεσε ο Ταγιάνι, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky Italia.

Ευχήθηκε, τέλος, να επιταχυνθεί η πορεία των βαλκανικών χωρών που είναι υποψήφιες προς ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Μέσα σε αυτοκίνητο έξω από σχολείο φαίνεται να εκτυλίχθηκαν οι δραματικές στιγμές – Αποκλείστηκε η σκηνή

Τραγωδία στη Λεμεσό: Μέσα σε αυτοκίνητο έξω από σχολείο φαίνεται να εκτυλίχθηκαν οι δραματικές στιγμές – Αποκλείστηκε η σκηνή

Έντονη αναστάτωση έχει προκαλέσει στη Λεμεσό η υπόθεση που βρίσκεται υπό διερεύνηση και αφορά αστυνομικό, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε τη σύζυγό του και στη συνέχεια να έθεσε τέλος στη ζωή του. Οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού εξακολουθούν να εξετάζονται από τις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE