Τώρα στις Κεντρικές Φυλακές: Βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του 35χρονος Ελληνοπόντιος

Τώρα στις Κεντρικές Φυλακές: Βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του 35χρονος Ελληνοπόντιος

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, Tothemanonline, σε συναγερμό τέθηκαν οι Κεντρικές Φυλακές λόγω περίπτωσης αυτοχειρίας υπόδικου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του. Πρόκειται για 35χρονο Ελληνοπόντιο, ο οποίος εξέτιε ποινή φυλάκισης 20 ετών. Είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία της συζύγου του. Το έγκλημα είχε γίνει πριν από 3 χρόνια.

Οι δεσμοφύλακες αλλά και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της φυλακής έδρασαν αστραπιαία και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον 35χρονο.

Ο βαρυποινίτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.    

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας η ερωτική απογοήτευση φαίνεται να ήταν ο λόγος που ώθησε τον 35χρονος Ελληνοπόντιο στην αυτοχειρία.

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα στήριξης από Φον ντερ Λάιεν για το Κυπριακό: «Η ΕΕ δεσμευμένη στην επανένωση της Κύπρου»

Σαφές μήνυμα στήριξης από Φον ντερ Λάιεν για το Κυπριακό: «Η ΕΕ δεσμευμένη στην επανένωση της Κύπρου»

Μήνυμα στήριξης προς τις προσπάθειες για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό απηύθυνε η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, εν μέσω της Πενταμερούς συνάντησης που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη.