Ελένη Γερασιμίδου: Η περιπέτεια της υγείας της και η επέμβαση - «Με σώσανε, έχω καινούρια καρδιά»
16.12.2022 - 21:53
Η Ελένη Γερασιμίδου και ο Αντώνης Ξένος παραχώρησαν μία κοινή συνέντευξη μαζί με την κόρη τους, Αγγελική Ξένου.
Οι ηθοποιοί βρέθηκαν καλεσμένοι στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και ανάμεσα σε όσα είπαν, η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία της τον Σεπτέμβρη, όταν έπαθε έμφραγμα και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση.
«Στις 24 Σεπτεμβρίου υποβλήθηκα σε επέμβαση. Έπαθα οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου. Από την στιγμή που με σώσανε… είμαι καλά τώρα, έχω καινούργια καρδιά. Μου κάνανε μπαλονάκι και stent» δήλωσε η Ελένη Γερασιμίδου.
Στην πορεία της συνέντευξης, συμπλήρωσε: «Από τη στιγμή που σώθηκα ήμουν ευτυχής. Πέρασε μία περίοδος όπου ένα φάρμακο που έπαιρνα για τον διαβήτη δεν μου πήγαινε καθόλου και είχα στομαχικές διαταραχές, δεν ήθελα να φάω αλλά έτρωγα γιατί έπρεπε να φάω. Τώρα είμαι πολύ καλά».
Ο Τουφάν Ερχιουρμάν πήγε στην Άγκυρα, πήρε γραμμή και επιστρέφει στη Λευκωσία ως εκπρόσωπος του Ερντογάν, όχι ως Τουρκοκύπριος ηγέτης. Το ερώτημα πλέον είναι τι θα πράξει ο Νίκος Χριστοδουλίδης μπροστά σε αυτή τη νέα πρόκληση.