Κόμμα για τα Ζώα: «Τα ζώα ως δώρα είναι παρωχημένη νοοτροπία και πρέπει να σταματήσει»

Κόμμα για τα Ζώα: «Τα ζώα ως δώρα είναι παρωχημένη νοοτροπία και πρέπει να σταματήσει»

Η συνήθεια να εκθέτουμε ή να δίνουμε δώρα ζωντανά ζώα είναι μια παρωχημένη νοοτροπία, η οποία πρέπει να σταματήσει, αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου, προσθέτοντας ότι η νομοθεσία το απαγορεύει.

Όπως αναφέρεται, τα ζώα δεν είναι άψυχα αντικείμενα μιας χρήσης και σίγουρα, εάν κάποιος συνειδητά αποφασίσει να αποκτήσει κάποιο ζώο, «δεν ενθαρρύνουμε την αγορά του από οποιαδήποτε επιχείρηση, αλλά την υιοθέτησή του από κάποιο καταφύγιο ή οργανισμό το οποίο προσωρινά το φιλοξενεί». Ας μη δίνουμε δώρα ζωάκια όπως, κουτάβια, κουνελάκια, νεοσσούς (κοτοπουλάκια), πουλιά, παπαγάλους, σημειώνεται.

Το Κόμμα για τα Ζώα παροτρύνει οποιονδήποτε έχει αποφασίσει να προσφέρει ένα μόνιμο σπίτι θαλπωρής και αγάπης, να επισκεφθεί ένα καταφύγιο ζώων και να υιοθετήσει ένα σκυλάκι ή ένα γατάκι.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου

Κυπριακό: Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου

Για μετά το Πάσχα τοποθετούνται οι όποιες εξελίξεις σχετικά με τον διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, ανέφεραν τη Μεγάλη Παρασκευή στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές.