Δημήτρης Αλεξάνδρου σε Ιωάννα Τούνη: «Έχεις κάνει στροφή 180 μοιρών, έγινες νοικοκυρά»

Δημήτρης Αλεξάνδρου σε Ιωάννα Τούνη: «Έχεις κάνει στροφή 180 μοιρών, έγινες νοικοκυρά»

H Iωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου περιμένουν πώς και πώς τον ερχομό του γιου τους.

Η γνωστή Instagrammer βρίσκεται στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και λόγω της κατάστασής της, περνάει τον περισσότερο χρόνο της στο σπίτι μαζί με τον αγαπημένο της.

Μάλιστα, έχει εξελιχθεί σε πολύ καλή νοικοκυρά, όπως αποκάλυψε σε βίντεο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και του μαγειρεύει συχνά.

Σε ένα insta story που έκανε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό, ο αγαπημένος της φαίνεται να τρώει το πιάτο που του ετοίμασε, ενώ θαυμάζει την εξέλιξή της και τη συγκρίνει με αυτό που ήταν κατά την αρχή της σχέσης τους.

«Έχεις γίνει και η πρώτη μαγείρισσα. Έχεις κάνει στροφή 180 μοιρών σε όλα. Τι να πρωτοθυμηθώ; Πάει η Ιωάννα Τούνη με τις φωτογραφίες στο Ντουμπάι. Έχει γίνει η Ιωάννα Τούνη η νοικοκυρά», ακούγεται να λέει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Ναι καλά, περίμενε να γεννήσω και θα σου πω εγώ. Θα πάρω το μικρό βλαστάρι και θα το πάω στον κόσμο. Αυτό εδώ απόλαυσέ το όσο κρατήσει», του απάντησε εκείνη.

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE