Εκκρεμούσε εναντίον του ένταλμα σύλληψης για απάτη στην Γερμανία - Συνελήφθη στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Εκκρεμούσε εναντίον του ένταλμα σύλληψης για απάτη στην Γερμανία - Συνελήφθη στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Συνελήφθη σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο Λάρνακας, άντρας ηλικίας 37 ετών, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Ο 37χρονος αφίχθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο που του έγινε, διαπιστώθηκε, ότι εναντίον του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις Γερμανικές αρχές, σχετικά με το αδίκημα της εξαιρετικά σοβαρής μορφής απάτης, σύμφωνα με τον Γερμανικό Ποινικό Κώδικα, το οποίο διαπράχθηκε μεταξύ των χρονολογιών 2016 – 2018, στη Γερμανία.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό επιχειρεί να αποκτήσει ξανά κινητικότητα, Λευκωσία, τουρκοκυπριακή πλευρά και Ηνωμένα Έθνη μπαίνουν σε έναν νέο κύκλο επαφών, με πρώτο σημαντικό σταθμό τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE