Αυξήθηκαν οι εξαγωγές της Τουρκίας προς τα κατεχόμενα

Αυξήθηκαν οι εξαγωγές της Τουρκίας προς τα κατεχόμενα

Αύξηση καταγράφεται στις εξαγωγές της Τουρκίας και σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων “Άνκαρα Ανατόλια”, την περίοδο Ιανουαρίου-Νοεμβρίου, ο αριθμός των χωρών στις οποίες οι εξαγωγές ξεπέρασαν το 1 δισεκατομμύριο δολάρια, αυξήθηκε σε 44.

Όπως αναφέρει το ΓΤΠ, στο εν λόγω δημοσίευμα προστίθεται πως μεταξύ των χωρών με αύξηση στις εξαγωγές, το υψηλότερο ποσοστό ήταν 100,5% στη Δημοκρατία της Νότιας Αφρικής. Οι εξαγωγές προς τη χώρα αυτή, αναφέρεται, αυξήθηκαν από 774,32 εκατομμύρια δολάρια σε 1,55 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο Λίβανος κατέλαβε τη δεύτερη θέση με αύξηση 69,3% (2,16 δισ. δολάρια) και το ψευδοκράτος βρίσκεται στην τρίτη θέση με αύξηση 44,6% (1,22 δισ. δολάρια).

Ακολουθούν, η Ρωσία με αύξηση 41,4%, το Κατάρ με 36,5%, η Γεωργία με 35,6%, η Ρουμανία με 30,1%, η Ινδία με 28%, η Βουλγαρία με 24,2% και οι Κάτω Χώρες με 21,6%».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αλλάζει η Κύπρος: Χρονιά εξελίξεων και αναβαθμίσεων το 2026 – Από την εξαγωγή κυπριακού φυσικού αερίου στα έργα σε άμυνα, μεταφορές, παιδεία και υγεία

Αλλάζει η Κύπρος: Χρονιά εξελίξεων και αναβαθμίσεων το 2026 – Από την εξαγωγή κυπριακού φυσικού αερίου στα έργα σε άμυνα, μεταφορές, παιδεία και υγεία

Δεν τις λες και λίγες 55 και πλέον δράσεις σε μία και μόνο χρονιά. Και μάλιστα, ακούσαμε έργα και προτάσεις που δεν είχαν ξαναειπωθεί. Αυτό σημαίνει πραγματική αλλαγή και πρόοδος.

BEST OF TOTHEMAONLINE