Αγνοούνται από την Κυριακή (11/12) οι δύο ανήλικες στη Λευκωσία - Νέα έκκληση από την Αστυνομία

Αγνοούνται από την Κυριακή (11/12) οι δύο ανήλικες στη Λευκωσία - Νέα έκκληση από την Αστυνομία

Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία δύο ανήλικων κοριτσιών που ελλείπουν από τον χώρο διαμονής τους στη Λευκωσία, από την Κυριακή 11/12/2022, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό τους.

Πρόκειται για τις:

  1. Marie Jeanne Florentina Iosef, 17 ετών, ημερομηνία γέννησης 21/05/2005, από Ρουμανία
  2. Μαρία Τζιορτζιάνα Αλ Ζαμάνι, 15 ετών, ημερομηνία γέννησης 29/10/2007, από Κύπρο

Η Marie Jeanne Florentina Iosef περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.65μ περίπου, με καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Η Μαρία Τζιορτζιάνα Αλ Ζαμάνι περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.60μ. περίπου, με καστανόξανθα μακριά μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Επαφές με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές εκλογές του 2026 ξεκίνησε η ΔΗΠΑ, με τον Μάριο Καρογιάν να αναλαμβάνει προσωπικά αυτή την εκστρατεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE