Εντοπίστηκε χτυπημένος ο 23χρονος που απήγαγαν στην Πάφο - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Εντοπίστηκε χτυπημένος ο 23χρονος που απήγαγαν στην Πάφο - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Εντοπίστηκε το άτομο που άρπαξαν διά της βίας άγνωστοι και εξαφανίστηκαν, το απόγευμα της Τετάρτης (14/12), στην Επαρχία Πάφου.

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου και εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Πάφου, Μιχάλης Νικολάου, πρόκειται για νεαρό ηλικίας 23 ετών, ασιατικής καταγωγής. Σήμερα, Πέμπτη, αναμένεται η λήψη κατάθεσης του για να εξακριβωθούν τα γεγονότα, είπε ενώ πρόσθεσε πως το θύμα φέρει εξωτερικές κακώσεις.

Επιπρόσθετα ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου σημείωσε πως το αναζητούμενο αυτοκίνητο των φερόμενων ως δραστών εντοπίστηκε σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης συγκροτήματος πολυκατοικιών στην Τρεμιθούσα.

Ως εκ τούτου είπε ο κ. Νικολάου διεξάγονται εξετάσεις προς εντοπισμό των επιβαινόντων.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι στις 17:45 της Τετάρτης έξω από πιτσαρία στη Χλώρακα θεάθηκαν τέσσερις άντρες αφρικάνικης καταγωγής να χτυπούν κάποιον άντρα και στην συνέχεια να τον βάζουν δια της βίας σε αυτοκίνητο συγκεκριμένου αριθμού εγγραφής και να κατευθύνονται προς Χλώρακα.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου, συνέχισε, επισκέφτηκαν την σκηνή που αποκλείστηκε και εντοπίστηκαν κάποια τεκμήρια όπως ένα παπούτσι και ένα κινητό τηλέφωνο τα οποία υπάρχουν εύλογες υποψίες ότι ανήκουν είτε στους δράστες είτε στο θύμα.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης του οχήματος είναι πρόσωπο εκτός Πάφου, το οποίο ανέφερε γραπτώς ότι το είχε πωλήσει μέσω ιστοσελίδας. Από τις εξετάσεις του ΤΑΕ Πάφου, συνέχισε ο κ. Νικολάου, το όχημα εντοπίστηκε σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης συγκροτήματος πολυκατοικιών στην Τρεμιθούσα.

Όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου το όχημα τέθηκε υπό φρούρηση και διεξάγονται εξετάσεις στην περιοχή ώστε να εξασφαλιστεί μαρτυρία ως προς τον κάτοχό του και εν συνεχεία για τους άλλους επιβαίνοντες.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως οι εξετάσεις της Αστυνομίας για την υπόθεση συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE