Θα «μυρίσει» επιτέλους Χριστούγεννα; - Δείτε αναλυτικά το καιρικό μενού

Θα «μυρίσει» επιτέλους Χριστούγεννα; - Δείτε αναλυτικά το καιρικό μενού

Η ασθενής χαμηλή πίεση που επηρεάζει σήμερα το νησί, κινείται ανατολικότερα και εξασθενεί, ενώ σταδιακά από αύριο, ασθενής ψηλή πίεση αρχίζει να εγκαθίσταται στην περιοχή.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές και πιθανό μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα παράλια. Τοπικά θα σχηματίζεται αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, ωστόσο στα βόρεια παράλια τοπικά θα είναι μέχρι ταραγμένη. Αργότερα, στα νότια και στα ανατολικά, η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και η εκδήλωση μεμονωμένης σύντομης καταιγίδας, αρχικά στα παράλια και αργότερα κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα στα δυτικά και στα βόρεια θα είναι λίγο ταραγμένη, ενώ στα νότια και τα ανατολικά θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Κατά τις αυγινές ώρες, τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με το ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών, κυρίως στα ορεινά. Κατά τις αυγινές ώρες, τοπικά ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη αλλά και χαμηλή νέφωση. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με κατά τόπους παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως από το μεσημέρι και μετά. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Πρώτη Κυρία στο «Τ»: «Η αλλαγή είναι γυναικεία υπόθεση...Πιστέψτε στον εαυτό σας» - Όσα αποκάλυψε για τις προκλήσεις που αντιμετώπισε

Η Πρώτη Κυρία στο «Τ»: «Η αλλαγή είναι γυναικεία υπόθεση...Πιστέψτε στον εαυτό σας» - Όσα αποκάλυψε για τις προκλήσεις που αντιμετώπισε

Στη συνέντευξή της στο ThemaOnline, η Πρώτη Κυρία της Κύπρου, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, μοιράζεται τις απόψεις της για το πρότυπο της γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία, αναδεικνύει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στην ισορροπία μεταξύ οικογένειας και καριέρας, και επισημαίνει τη σημασία της ισότητας των φύλων, ενώ παράλληλα ενθαρρύνει τις νέες γενιές να πιστεύουν στις δυνατότητές τους και να διεκδικούν τον ρόλο τους σε κάθε τομέα της ζωής.

BEST OF TOTHEMAONLINE