Απαγόρευση εισόδου σε αθλητικούς χώρους και πρόστιμο σε 27χρονο - Έριξε καρέκλα μέσα στο γήπεδο

Απαγόρευση εισόδου σε αθλητικούς χώρους και πρόστιμο σε 27χρονο - Έριξε καρέκλα μέσα στο γήπεδο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα χρηματικό πρόστιμο ύψους χιλίων ευρώ και απαγόρευση εισόδου για επτά μήνες σε αθλητικούς χώρους, σε νεαρό ηλικίας 27 ετών, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση που αφορά βία στα γήπεδα.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, «κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ της ΑΕΚ και της Ανόρθωσης που πραγματοποιήθηκε στο ΑΕΚ Αρένα την 1η Οκτωβρίου, νεαρός ηλικίας 27 ετών συνελήφθη για υπόθεση χρήσης επικίνδυνου αντικειμένου σε αθλητικό χώρο, δηλαδή έριξε κάθισμα εντός του αγωνιστικού χώρου».

Πρόσθεσε ότι «σήμερα το Δικαστήριο επέβαλε στον 27χρονο χρηματικό πρόστιμο ύψους χιλίων ευρώ, απαγόρευση, από σήμερα Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, εισόδου σε αθλητικούς χώρους για περίοδο επτά μηνών και να παρουσιάζεται σε Αστυνομικό Σταθμό μισή ώρα πριν την έναρξη και να αναχωρεί μισή ώρα μετά την λήξη των ποδοσφαιρικών συναντήσεων της Ανόρθωσης».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE