Το διαμέρισμα των 650 δολαρίων το μήνα στην Ν.Υόρκη που δεν διαθέτει τουαλέτα, μπάνιο και κουζίνα

Το διαμέρισμα των 650 δολαρίων το μήνα στην Ν.Υόρκη που δεν διαθέτει τουαλέτα, μπάνιο και κουζίνα

Άφωνοι μένουν οι υποψήφιοι ενοικιαστές. Η τιμή που ζητήθηκε από την Alaina Randazzo, η οποία άφησε το πολυτελές σπίτι που έμενε για να μείνει σε ένα πολύ μικρότερο «διαμέρισμα», στη Νέα Υόρκη, είναι απίστευτη.

Για ένα απλό δωμάτιο πρέπει να πληρώνει 650 δολάρια τον μήνα!

Ο χώρος δεν έχει μπάνιο, δεν έχει τουαλέτα, δεν έχει κουζίνα.

Το κρεβάτι είναι σε μία κατασκευή υπερυψωμένο, ενώ όπως μπορείτε να δείτε από τον καναπέ, χωρίς να σηκωθεί κάποιος σχεδόν μπορεί να πιάσει κάτι που είναι στον πάγκο.

 

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE