Δεν κάνουν βήμα πίσω οι εργαζόμενοι στην ΑΗΚ - «Τα μέτρα θα τα εφαρμόσουμε και θα είναι επ' αόριστον»

Δεν κάνουν βήμα πίσω οι εργαζόμενοι στην ΑΗΚ - «Τα μέτρα θα τα εφαρμόσουμε και θα είναι επ' αόριστον»

Σε απεργία κατέρχονται αύριο (14/12) οι εργαζόμενοι στην ΑΗΚ, με τις συντεχνίες να περιμένουν μήπως πάρουν κάποια… κλήση για διάλογο.

Στο Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε ο Πρόεδρος της ΕΠΟΠΑΗ, Κυριάκος Ταφούνας.

«Δεν έχουμε καμία ανταπόκριση και από ότι διαπιστώνουμε μόνο η ΡΑΕΚ και ο διαχειριστής έχουν ασχοληθεί. Μέσα από τα συμπεράσματα τους διαφαίνεται αυτό που λέμε εδώ και χρόνια, η ανάγκη διατήρησης του χώρου της Δεκέλειας για ηλεκτροπαραγωγή, η ανάγκη αντικατάστασης αυτών των μονάδων που είναι κοστοβόρες και συμβάλουν στην αισχροκέρδεια», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Για εμάς τους εργαζομένους τα μέτρα δεν είναι αυτοσκοπός. Αν δεν παρθούν αποφάσεις δεν έχουν άλλη επιλογή για εμάς από το να προχωρήσουμε στην υλοποίηση των μέτρων και αν χρειαστεί ανάγκη να τα κλιμακώσουμε. Τα μέτρα θα τα εφαρμόσουμε και θα είναι επ' αόριστον διότι το πρώτο σκέλος αφορά της ασφάλεια και υγεία του προσωπικού και τη σοβαρή υποστελέχωση του οργανισμού. Όσον αφορά τη Δεκέλεια εκεί έχουμε καλέσει τον κόσμο να μην συμμετέχει σε οποιαδήποτε δραστηριότητα συνιστά παρανομία ή συμβάλει στην αισχροκέρδεια».

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE