Γαμήλιος χορός για κλάματα: Χορευτικό… παραλήρημα με θύμα τη νύφη! (video)

Γαμήλιος χορός για κλάματα: Χορευτικό… παραλήρημα με θύμα τη νύφη! (video)

Το μεγαλεπήβολο χορευτικό σώου που είχαν στο μυαλό τους κατέληξε σε ιλαροτραγωδία ολκής με παρ’ ολίγον... θύμα τη νύφη!

Για τον καθιερωμένο γαμήλιο χορό που ακολουθεί το μυστήριο, οι νεόνυμφοι είχαν κάτι θεαματικό στο μυαλό τους.

Η συνέχεια κάθε άλλο παρά εξελίχθηκε όπως είχαν ονειρευτεί. Ο άνδρας, σε εξαιρετική φόρμα, μετά από κάτι... ενάερια διπλά λουπ και τριπλά άξελ, χτύπησε την, επί μερικά λεπτά, σύζυγό του και προσγειώθηκε πάνω της.

Για να ολοκληρώσει την... πανωλεθρία, ο γαμπρός προσπαθώντας να σηκώσει τη συμβία του, την ξαναέριξε στο πάτωμα.

Οι ταυτότητες των... χορευταράδων νεονύμφων παραμένει άγνωστη – όπως άγνωστο παραμένει το αν εξακολουθούν να είναι παντρεμένοι.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.