Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές του Asia Express - Γυρνούν στην Ελλάδα με 60.000 ευρώ

Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές του Asia Express - Γυρνούν στην Ελλάδα με 60.000 ευρώ

Πέρασαν 3 ολόκληροι μήνες από την ημέρα, που είδαμε το πρώτο επεισόδιο στο Asia Express στο Star με πολλούς γνωστούς και μη παίκτες να βιώνουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία δράσης.

Στον τελικό της Κυριακής 11/12 αναμετρήθηκαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος με το ζευγάρι του τον Fipster έναντι του Χρήστου Ζώτου και του Παύλου Γαλακτερού.

Οι μεγάλοι νικητές του Asia Express

Κι ενώ είδαμε τους 4 άντρες να τα δίνουν όλα, οι μεγάλοι νικητές αναδείχτηκαν ο Βασάλος με τον Φίλιππο, κερδίζοντας 50.000 ευρώ, συν τα 10.000, που είχαν βγάλει σε άλλα επεισόδια.

Ενώ νωρίτερα είχε προηγηθεί η έκπληξη της Βαλαβάνη στο Βασάλο

Ο Κωνσταντίνος είδε – έστω και έτσι – μπροστά του μετά από τόσο καιρό τη Βαλαβάνη, ωστόσο η αντίδραση του ήταν περίεργη με τον Φίλιππο να χαίρεται περισσότερο και να είναι πιο εκδηλωτικός. Αν λάβουμε υπόψιν, πως το ζευγάρι τώρα έχει χωρίσει, ίσως τότε να ήταν σε μία περίεργη φάση, επομένως και ένιωσαν περίεργα με τη βιντεοκλήση.

Τα ερωτικά σχόλια ωστόσο δεν έλειψαν μεταξύ τους, με το Βασάλο να την αποκαλεί «Αγάπη μου» και «Άνθρωπο μου» και την Ευρυδίκη να χαμογελάει σε ένα κλίμα αμηχανίας. Η εν λόγω σκηνή προκάλεσε έντονη αμηχανία, αφού το Asia Express έχει γυριστεί αρκετούς μήνες πριν, ενώ οι φήμες που τους θέλουν να έχουν χωρίσει, οργιάζουν.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.