Έμειναν στο μηδέν ΑΕΛ και Άρης στο... αποχαιρετιστήριο τους παιχνίδι στο Τσίρειο

Έμειναν στο μηδέν ΑΕΛ και Άρης στο... αποχαιρετιστήριο τους παιχνίδι στο Τσίρειο

Ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ (0-0) το τοπικό ντέρμπι που διεξήχθη στο Τσίρειο ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Άρη, για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Οι "πράσινοι" έχασαν την ευκαιρία να περάσουν στη 2η θέση και να βρεθούν στο -1 από την κορυφή. Με τον πόντο που πήραν, ανέβηκαν στους 30 και παραμένουν τέταρτοι.

Στον αντίποδα, η ΑΕΛ έκανε βήμα... σημειωτόν, αφού από τους 14 ανέβηκε στους 15, όσους έχει και η Καρμιώτισσα, είναι στην 9η θέση και στο -7 από την εξάδα.

Δείτε όλα όσα έγιναν στον αγώνα στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE