Καιρός: Προσοχή αργά το βράδυ - Έρχονται καταιγίδες - Μέχρι πότε θα συνεχιστούν τα έντονα φαινόμενα

Καιρός: Προσοχή αργά το βράδυ - Έρχονται καταιγίδες - Μέχρι πότε θα συνεχιστούν τα έντονα φαινόμενα

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή ενώ από απόψε ασθενής χαμηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή σύμφωνα με το απογευματινό δελτίο καιρού από το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος ενώ από αργά το βράδυ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αρχικά από τα δυτικά και σταδιακά και στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα παραμείνει κυρίως συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα την Τετάρτη πιθανό να είναι κατά τόπους έντονα. Την Πέμπτη ο καιρός θα παραμείνει συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο για να παραμείνει λίγο πιο πάνω από τις κλιματολογικές μέσες τιμές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE