Μαίρη Συνατσάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση της κόρης της - «Δεν ήταν πια η Κηφισίας»

Μαίρη Συνατσάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση της κόρης της - «Δεν ήταν πια η Κηφισίας»

Η πρώτη ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη μετά τη γέννηση της κόρης της, πριν από λίγες ημέρες, ήταν άκρως συγκινητική. Η youtuber έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στις 5 Δεκεμβρίου. Ένα υγιέστατο κοριτσάκι που ζύγιζε 2 κιλά και 750 γραμμάρια.

Η ίδια δεν είχε κάνει μέχρι στιγμής καμία αναφορά στο γεγονός, μέχρι πριν από λίγο οπότε και ανέβασε μία φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του μαιευτηρίου που γέννησε στην οποία τη βλέπουμε να κοιτάζει γλυκά το μωρό της μέσα στο κρεβατάκι του.

Δείτε την ανάρτηση με τη φωτογραφία στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος κατά την Προεδρία της θα λειτουργήσει ως έντιμος διαμεσολαβητής»

ΠτΔ: «Η Κύπρος κατά την Προεδρία της θα λειτουργήσει ως έντιμος διαμεσολαβητής»

Την σημασία της Κυπριακής Προεδρίας για ενίσχυση των σχέσεων της ΕΕ με γειτονικές χώρες στην περιοχή εξήρε από την Λευκωσία, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα στην αρχική του τοποθέτηση στη διάρκεια δηλώσεων στα ΜΜΕ, μετά το γεύμα εργασίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE