Ναρκωτικά, μολότοφ, πυροτεχνήματα και πυρσοί στην κατοχή 22χρονου - Δείτε φωτογραφία

Ναρκωτικά, μολότοφ, πυροτεχνήματα και πυρσοί στην κατοχή 22χρονου - Δείτε φωτογραφία

Στη σύλληψη 22χρονου προχώρησε την Κυριακή η Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό ποσότητας ναρκωτικών, μολότοφ, πυροτεχνημάτων, πυρσών και καπνογόνων, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, έπειτα από πληροφορία, μέλη της ΥΚΑΝ (κλιμάκιο Λεμεσού), διενήργησαν το πρωί έρευνα στην οικία του 22χρονου, στον Ύψωνα.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν, ως τεκμήρια, 135 πυροτεχνήματα διαφόρων τύπων, οκτώ πυρσοί, 13 καπνογόνα, έξι αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ, 13 γραμμάρια κάνναβης και 7 γραμμάρια κοκαΐνης, καθώς και χρηματικό ποσό 115 ευρώ.

Ο 22χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού, σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ, συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Τους Προέδρους των Κοινοβουλίων μικρών κρατών της Ευρώπης, οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο για την 18η Διάσκεψή τους, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE