Βρήκαν αιμόφυρτο άνδρα έξω από υποστατικό, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο - Μαρτυρία «έκαψε» 29χρονο που συνελήφθη

Βρήκαν αιμόφυρτο άνδρα έξω από υποστατικό, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο - Μαρτυρία «έκαψε» 29χρονο που συνελήφθη

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 29 ετών, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης τραυματισμού και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9.50 χθες βράδυ, λήφθηκε πληροφορία για τραυματισμένο πρόσωπο, έξω από υποστατικό στη Λάρνακα. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν αιμόφυρτο άνδρα.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει αριθμό τραυμάτων σε διάφορα μέρη του σώματός του και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 25χρονο, ενώ το περιστατικό του τραυματισμού του φαίνεται ότι έγινε στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας όπου διαμένει στη Λάρνακα.

Η κατάσταση της υγείας του 25χρονου, κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σοβαρή αλλά σταθερή.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 29χρονου, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το πρωί με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE