Επιτελείο Αβέρωφ: Νέα πυρά κατά Χριστοδουλίδη - «Μεγάλο ρίσκο για τη χώρα» - Δεν τα βρίσκει η συμμαχία που τον στηρίζει στο Κυπριακό

Επιτελείο Αβέρωφ: Νέα πυρά κατά Χριστοδουλίδη - «Μεγάλο ρίσκο για τη χώρα» - Δεν τα βρίσκει η συμμαχία που τον στηρίζει στο Κυπριακό

Μετά τη δημοσίευση της συνέντευξης του Νίκου Χριστοδουλίδη στο ΚΥΠΕ, το επιτελείο Αβέρωφ Νεοφύτου εκτοξεύει νέα πυρά για τη συμμαχία του με άλλα κόμματα.

Όπως αναφέρεται σε δήλωση της Εκπροσώπου Τύπου του Κεντρικού Εκλογικού Επιτελείου του Αβέρωφ Νεοφύτου, η κοινοπραξία των κομμάτων που υποστηρίζουν τον Νίκο Χριστοδουλίδη, δεν μπορεί να τα βρει σε κανένα θέμα. Κι αυτό είναι το μεγάλο ρίσκο για τη χώρα, ειδικά όταν πρόκειται για το κυπριακό.

«Ποια είναι η γραμμή την οποία θα ακολουθήσουν; Υπέρ ή κατά της λύσης Διζωνικής Ομοσπονδίας; Υπέρ ή κατά του πλαισίου Γκουτέρες; Και πότε θα δημοσιοποιήσει επιτέλους ο κ. Χριστοδουλίδης τις θέσεις του για το κυπριακό; Είμαστε δυο μήνες πριν τις εκλογές κι ακόμη η κοινωνία δεν γνωρίζει.

Μόνο ο Αβέρωφ Νεοφύτου μπορεί να εγγυηθεί ότι θα προχωρήσει μπροστά η χώρα, με μια λύση βασισμένη στο συμφωνημένο πλαίσιο και στη βάση των αρχών και αξιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Ηνωμένων Εθνών», τόνισε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Η άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τον πολιτικό αναλυτή και Διευθυντή του Κυπριακού Κέντρου Μελετών, Χρίστο Ιακώβου, τη στασιμότητα και την αδιαλλαξία που χαρακτηρίζουν τη στάση της τουρκικής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE