Μητροπολίτης Πάφου: Η Εκκλησία ενδιαφέρεται πάντοτε για την υγεία του λαού

Μητροπολίτης Πάφου: Η Εκκλησία ενδιαφέρεται πάντοτε για την υγεία του λαού

Η Εκκλησία πάντοτε ενδιαφέρεται για την υγεία του λαού ανέφερε ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος, ο οποίος την Παρασκευή επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους ασθενείς.

Πρόσθεσε πως η Εκκλησία ακολουθώντας τα βήματα του Χριστού συμπαραστέκεται στους γιατρούς, δίδοντας οικονομική ενίσχυση και όλη την ηθική και πνευματική συμπαράσταση. Πρόσθεσε πως πριν δύο χρόνια με την πανδημία της COVID-19 η Ιερά Μητρόπολη Πάφου έδωσε πέραν των 100 χιλ. ευρώ για να εξοπλιστεί ένας θάλαμος ειδικά στο Νοσοκομείο της Πάφου για την πανδημία.

Tο απόγευμα της Παρασκευής ο Μητροπολίτης Πάφου μετέβη στην Αναρίτα όπου παρέστη σε συγκέντρωση. Εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, οργανωμένων συνόλων και απλοί πολίτες, ανέφερε ο Μητροπολίτης Πάφου, εξέφρασαν την επιθυμία να εργαστούν όλοι και να επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα στις 18 του Δεκέμβρη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE