Μέγκαν Μαρκλ-Πρίγκιπας Χάρι: Αποκάλυψαν τη φωτογραφία που τους έκανε ζευγάρι

Μέγκαν Μαρκλ-Πρίγκιπας Χάρι: Αποκάλυψαν τη φωτογραφία που τους έκανε ζευγάρι

Τα τρία πρώτα επεισόδια του ντοκιμαντέρ για τη σχέση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Netflix έχουν προκαλέσει μεγάλη συζήτηση στη Βρετανία για όσα αναφέρουν σχετικά με τις σχέσεις του ζευγαριού με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, με το παλάτι του Μπάκιγχαμ για την ώρα να μην σχολιάζει αλλά να αρκείται δια διαρροών να υποστηρίξει ότι τα όσα αναφέρονται στην αρχή των επεισοδίων, ότι, δηλαδή, ρωτήθηκε αλλά δεν σχολίασε όσα υποστηρίζει το ζευγάρι, δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια.

Τα επεισόδια, ωστόσο, είχαν και αποκαλύψεις πιο προσωπικού χαρακτήρα για τον Χάρι και τη Μέγκαν, όπως, για παράδειγμα, το το πώς γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2016.
megan-xari
megan-xari2
Όπως αποκαλύφθηκε, λοιπόν, ο έρωτας ανάμεσα στον πρίγκιπα της Βρετανίας και την αμερικανίδα ηθοποιό οφείλεται στα social media. Συγκεκριμένα ο δούκας και η δούκισα του Σάσεξ υποστήριξαν ότι όλα οφείλονται στο Snapchat.

«Κοίταζα το feed μου και ένας από τους φίλους μου και κάποιος άλλος είχε ένα βίντεο με τον ίδιο και την Μέγκαν, σαν Snapchat» είπε ο Χάρι.

Αυτό που είδε ο πρίγκιπας της Βρετανίας ήταν μια φωτογραφία της Μέγκαν Μαρκλ με ένα φίλτρο σκύλου και τότε, όπως είπε στο ντοκιμαντέρ, «αναρωτήθηκα: ποια είναι αυτή;».
megan1
Από την πλευρά της η Μέγκαν Μαρκλ είπε για το ξεκίνημα της σχέσης τους ότι έμαθε από έναν φίλο της ότι ο «Prince Haz» ενδιαφέρεται να την γνωρίζει αλλά αυτό το παρατσούκλι δεν της «έλεγε» τότε τίποτα.

«"Ποιος είναι αυτός;" αναρωτήθηκα τότε. Ζήτησαν να δω το fee του. Για μένα αυτό ήταν το καλύτερο βαρόμετρο. Οπότε το ξεψάχνισα και είδα καταπληκτικές φωτογραφίες με θέμα το περιβάλλον και τις εικόνες από την Αφρική όπου βρισκόταν τότε» είπε η Αμερικανίδα ηθοποιός.

xari
Αφού το «τεστ» των social media αποδείχθηκε επιτυχημένο και για τους δύο, το ζευγάρι αντάλλαξε τηλέφωνα την επόμενη ημέρα και έτσι ξεκίνησε μια ιστορία αγάπης με πολλά σκαμπανεβάσματα.

Από εκείνη τη στιγμή ήταν που, σύμφωνα με τον πρίγκιπα Χάρι που ξεκίνησε η «καθημερινή επαφή» του ζευγαριού αν και αρχικά η Μέγκαν Μαρκλ ήθελε να είναι «ελεύθερη» και να περάσει το καλοκαίρι της ως ελεύθερη γυναίκα, όπως περιέγραψε μια φίλη της.

«Είχα μια καριέρα, είχα τη ζωή μου, είχα το μονοπάτι μου και τότε ήρθε ο Η. Αυτό κι αν είναι ανατροπή» σχολίασε από τη μεριά της η Μέγκαν Μαρκλ.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι Χάρι και Μέγκαν αρραβωνιάστηκαν το 2017, παντρεύτηκαν το 2018 και πλέον έχουν δύο παιδιά, τον 3χρονο Άρτσι και την 1 έτους Λίλιμπετ.
 
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.