Νεκρός ο Ρομά που τραυματίστηκε από καραμπίνα στα Μέγαρα – Οι πρώτες πληροφορίες

Νεκρός ο Ρομά που τραυματίστηκε από καραμπίνα στα Μέγαρα – Οι πρώτες πληροφορίες

Νεκρός είναι τελικά ο Ρομά που τραυματίστηκε στα Μέγαρα, από καραμπίνα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από αστυνομικές πηγές, το περιστατικό σημειώθηκε έπειτα από διαπληκτισμό, με τον άνδρα να μεταφέρεται στο κέντρο Υγείας Μεγάρων.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο ethnos.gr, πως ο άνδρας παρά τις προσπάθειες των γιατρών έχει καταλήξει.

Επίσης, οι ίδιες πηγές επισημαίνουν πως ο θάνατος δεν έχει καμία σχέση με τα επεισόδια που λαμβάνουν χώρα σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Αττικής.

ΠΗΓΗ: Έθνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE