Εκλογές 2026: Ανάβει μηχανές η Υπηρεσία Εκλογών – Τι αλλάζει και ποιες είναι οι σημαντικές ημερομηνίες
Η αντίστροφη μέτρηση για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 έχει ήδη ξεκινήσει.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Όταν ο Γρίβας μπαίνει... «σφήνα» στον προεκλογικό για τις Προεδρικές
Μάλιστα, διάφορα σύνολα αγωνιστών και σύνδεσμοι φιλάθλων αναμένεται να βρεθούν σήμερα έξω από τη Βουλή για να διαμαρτυρηθούν. Οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, θα πραγματοποιηθούν στις 5.30 μ.μ. και στις 6.00 μ.μ.
Πάντως, για αποφυγή επεισοδίων και για τήρηση της τάξης, στην Αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός και μέλη της Δύναμης θα βρεθούν έξω από τη Βουλή όπου τα μέτρα ασφαλείας αναμένεται ότι θα είναι ιδιαίτερα αυξημένα.
Αξίζει, εξάλλου, να αναφερθεί πως οι Σύνδεσμοι Αγωνιστών ΕΟΚΑ 1955-59, όπως ανακοίνωσαν, δεν συμμετείχαν σε προετοιμασίες διαμαρτυριών έξω από τη Βουλή.
«Οι σχετικές εξαγγελίες έγιναν χωρίς να είναι ενημερωμένοι οι Σύνδεσμοι και οφείλονται σε άτομα που αποφάσισαν να εκδηλώσουν προσωπικές απόψεις», προσθέτουν.
Επίσης, οι Σύνδεσμοι αναφέρουν πως ανακοίνωσαν τις θέσεις τους, την 5η Δεκεμβρίου 2022, σε άρθρο με τον τίτλο «Δυσωδία εμφυλίου» και σε άλλες ανακοινώσεις, «με διακηρυγμένη πρόθεση την αποφυγή διχασμού που μόνο δυσμενείς επιδράσεις θα προκαλέσει στον απελευθερωτικό αγώνα», όπως προσθέτουν.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις