Σε χειροβομβίδα οφείλεται η έκρηξη που σημειώθηκε στον Πύργο Λεμεσού - Λαμβάνονται καταθέσεις

Σε χειροβομβίδα οφείλεται η έκρηξη που σημειώθηκε στον Πύργο Λεμεσού - Λαμβάνονται καταθέσεις

Σε αμυντικού τύπου χειροβομβίδα οφείλεται η έκρηξη που σημειώθηκε στην είσοδο των γραφείων του κοινοτικού συμβουλίου Πύργου Λεμεσού, σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρη Κυριάκου.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο κ. Κυριάκου ανέφερε ότι η έκρηξη ακούστηκε γύρω στη 1 τα ξημερώματα, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί το ακριβές σημείο της, ενώ γύρω στις 5:30, ο κοινοτάρχης Πύργου, εντόπισε τις ζημιές στην είσοδο των γραφείων του κοινοτικού συμβουλίου.

Η σκηνή, συνέχισε, αποκλείστηκε από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και πυροτεχνουργός διαπίστωσε ότι η έκρηξη οφειλόταν σε ρίψη αμυντικής χειροβομβίδας, η οποία προκάλεσε ζημιές στην κύρια είσοδο, στο δάπεδο και στην τοιχοποιία του κτιρίου.

«Λαμβάνονται καταθέσεις, τόσο από μέλη του κοινοτικού συμβουλίου, όσο και από κατοίκους της περιοχής, σε μία προσπάθεια να εντοπιστούν οι δράστες αλλά και τα ακριβή κίνητρα αυτής της απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες», συμπλήρωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE