Στόχος βομβιστών το Κοινοτικό Συμβούλιο Πύργου Λεμεσού – Σήκωσαν στο πόδι την περιοχή

Στόχος βομβιστών το Κοινοτικό Συμβούλιο Πύργου Λεμεσού – Σήκωσαν στο πόδι την περιοχή

Έκρηξη σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας, στα γραφεία κοινοτικού συμβουλίου Πύργου Λεμεσού, προκαλώντας ζημιές στην είσοδο των γραφείων. Η έκρηξη έγινε αντιληπτή τις πρωινές ώρες. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού για τη διενέργεια εξετάσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη 1 τα ξημερώματα, ακούστηκε δυνατή έκρηξη στην ανατολική Λεμεσό, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε από τα περίπολα της Αστυνομίας.

Λίγο πριν τις 6 το πρωί, εντοπίστηκαν ζημιές στην πόρτα και στον τοίχο της εισόδου των γραφείων του κοινοτικού συμβουλίου Πύργου.

Στο σημείο μετέβηκε περίπολο της ΑΔΕ Λεμεσού και πυροτεχνουργός. Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας η διεκδίκηση της θέσης του ΓΓ των ΗΕ

ΠτΔ: Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας η διεκδίκηση της θέσης του ΓΓ των ΗΕ

Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας, η οποία καταπατά τον Καταστατικό Χάρτη των ΗΕ, το να διεκδικεί με υποψηφιότητα της τη θέση του ΓΓ των ΗΕ, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.