Στόχος βομβιστών το Κοινοτικό Συμβούλιο Πύργου Λεμεσού – Σήκωσαν στο πόδι την περιοχή

Στόχος βομβιστών το Κοινοτικό Συμβούλιο Πύργου Λεμεσού – Σήκωσαν στο πόδι την περιοχή

Έκρηξη σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας, στα γραφεία κοινοτικού συμβουλίου Πύργου Λεμεσού, προκαλώντας ζημιές στην είσοδο των γραφείων. Η έκρηξη έγινε αντιληπτή τις πρωινές ώρες. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού για τη διενέργεια εξετάσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη 1 τα ξημερώματα, ακούστηκε δυνατή έκρηξη στην ανατολική Λεμεσό, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε από τα περίπολα της Αστυνομίας.

Λίγο πριν τις 6 το πρωί, εντοπίστηκαν ζημιές στην πόρτα και στον τοίχο της εισόδου των γραφείων του κοινοτικού συμβουλίου Πύργου.

Στο σημείο μετέβηκε περίπολο της ΑΔΕ Λεμεσού και πυροτεχνουργός. Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE